Ja skulle det vært opp til meg, noe som det absolutt ikke er…., så skulle det ikke vært lov med hunder i 17-mai tog ??? 

Hvert år så grugleder jeg meg til 17-mai. Jeg gleder meg til å være sammen med venner, familie og feire min kjæraste bror – han he nemlig bursdag denne dagen? det gleder også hjerte mitt å feire Norge – jeg er meget gla i Norge, stolt av «ja vi elsker…» stolt av flagget vårt og måten vi feirer nasjonaldagen vår på ??? Jeg elsker landet mitt, vårt…… patriot ? 


Gleder meg til kaker, pøler, is, og treffe alle menneskene (venndølan) på idrettsplassen etter toget – alle er så glade og akkurat som veldig mange er kommet ut av «hiet»? sommeren kan lissom begynne….Hehe. 


Så kommer den rastløse, rare, litt vondt følelsen – oftest på mårraen når jeg skal gjøre meg klar i kjole og flagg! Det er sikkert en følelse som sitter igjen fra hvordan jeg hadde det før for noen år siden. En følelse som er sjeldnere og sjeldnere men som dukker opp noen ganger – som denne dagen da alle skal være samlet!? Tror jeg føler meg litt alene på en måte, ironisk når det er så mye folk rundt meg akkurat denne dagen …. Det er i all fall en kjip følelse – men jo mer jeg tror på meg selv og jo mer fin jeg føler meg og jo mer selvtillit og god selvfølelse jeg har …. KO mindre blir dem følelsen ? så – det sitter i hodet ?❤️

Disse to altså!!!!! Min gode, flotte, nydelige bestefar og sjønne supre kusine Mathilde – russejenta i familien ? 

Men hovedpoenget var ….. hvorfor tar folk med seg hunder i toget??????? WTF sier jeg bare…….

Hunder har ingen verdens ting der og gjøre, de er 3-8 ganger mindre enn oss mennesker! Et hav av mennesker rundt seg langt der nede…..altså får de luft??  De puster, peser og skjelver….. uten at eier enser de med et blikk hele dagen. Det er jo så mange mennesker de må smile til å snakke til – hvorfor skal de da ta seg tid til å senke blikket til sin beste venn?? 

Hunder kan bli ødelagt for livet ved å henge etter en eier som ikke har peiling på hund, på selveste 17-mai ✅ 

Men du……. nå ska æ klemme på Elvis og legge meg – i morgen er det stor fest ??? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *