Er vi gode nok? …… hva er god nok? 


Vi er så utrolig forskjellige, vi har alle sammen på denne jordkloden forskjellig bakgrunn, forskjellig oppdragelse, omgangskrets, venner, verdier og vi har alle ulike mål og meninger med livet vårt ?✨?

Man leser over alt, til og ned på bilde over, at «du er god nok som du er» ? Det er stort engasjement om akkurat dette i 2017 – og godt er det!!!!! Men…… det hjelper lite hvis du ikke FØLER deg god nok, inni deg. 


Store deler av livet mitt har gått med på å ikke føle meg god nok. Jeg sa det aldri, når det stod på, men jeg følte det aldri! ….Hvorfor? …… mange av grunnene vet jeg, er jeg klar over og har bearbeidet … og bearbeider fortsatt den dag i dag? Det kan være grunner jeg ikke vet enda heller…! 

Fortid, oppvekst, barndom, mangel på en far, dårlig selvfølelse, mangel på ro.,,,,,, tror alt til sammen av det jeg har opplevd har hatt en effekt på å aldri føle meg god nok ?  når man dag etter dag, uke etter uke, år etter år har dårlig selvfølelse og aldri føler at man er god nok eller strekker til på noe vis…….. ja da mister man fotfeste, man mister lysten, man mister seg selv og man mister lysten på livet!  ? 


Jeg valgte å stå i det, komme meg gjennom det!!! Det valget gjorde at jeg måtte gjøre endringer i livet mitt for å finne tilbake til meg selv, bli den personen jeg ønsket å være ? Det var det tøffeste, vanskeligste og den mest utfordrende tiden i mitt liv – men takk Gud for at jeg tok valget ? 


Jeg har fortsatt dager hvor jeg føler at jeg ikke er god nok, men de varer ikke – den følelsen går over og jeg finner andre tanker som gjør at jeg tenker at; nei jeg er god nok! Vi er alle bare mennesker, vi feiler, vi lærer, vi utvikler oss og vi går videre? ingen er perfekte !!!!!! 

En ting jeg har lært: uansett hva andre sier eller gjør mot deg som igjen gjør noe med hvordan du føler deg – Du får ikke gjort noe med det!!!!!! LET SHIT GO ?………… det eneste du kan styre og gjøre noe med her i verden er; DINE egne tanker og DIN reaksjon på hva enn som treffer deg ? 

Så ja, jeg er god nok – og det er søren mæ du au !!!!!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *