Endelig kom dagen da repotasjen kom i avisen, Fevvennen så klart 🙂


«Hjemme hos Margrethe Nygård» av Abito. Ei sjønn reporter dame var hjemme hos meg for noen uker siden og villa ta bilder og intervjue meg fordi de hadde snappet opp et bilde jeg hadde posta på Insta…….når jeg malte veggen hjemme!!! Det var jo så klart et Insta moment og vips så havna jeg i avisa.


Her kan du lese hele revyen 😉
http://abito.no/sa-kjedelig-fargene/


I mårra er det 17.mai gitt…..har ikke snøring hva jeg skal gå med eller hva jeg egentlig skal…. Befriende og litt angstfylt, liv redd for å gå glipp av for mye. Noe som ENDA sitter igjen etter en periode med angst, depresjon og lammelse.
Det jeg helt sikkert vet at når kvelden kommer skal jeg bake kage – for å ha med på jobb til torsdag 🙂

hei å hå falleribombom !- ha en fin 17mai folkens !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *