Søndag, ikke fyllesyk, oppholdsvær, ikke vind og en app på telefonen som øker konkurranse instinktet ?? Trimpoeng ??


Dagen begynte med en tissetrengt Elvis ? fikk hooka ei kompis og en liten vrengt ullsokk (Kasper – veldig lett og konsti hund) ? Det geniale med appen er at du oppdager steder du ikke har vært på før, bare hørt om !!! Så svinefjell it is – pluss at når man først er i gang med å sanke poeng så røsker man med seg det man kan innenfor rekkevidde?

Det ble hele 275 poeng på kvisten i dag ?


Fikk til og med hilst på miss Piggy Moseid. Jeg skjønner at denne appen er populær og får folk ut i skog og mark – for herrejemikken å mye folk på vandring i dag ? sulten og tørst havnet både meg og elvissen på sofaen, i hver vår ende, 1,5 time etter avgang ??

Så.,,…etter noen timer var det dags for runde to!! Bestekompissa og bestekompisen til Elvis, Zaki – hadde lyst å utforske nye høyder i dag, og da er vi jo selvfølgelig med??  – fler poeng og faren for at kusina mi slår meg er selvfølgelig mindre ?


Vi havna på en utsikt plass i Skådan område med god utsikt over bygda vår. Elvis og Zaki stiller gledelig til fotografering ? på vei ned fant vi et nytt poeng felt som så ut som det kunne være nokså i nærheten! Sultne bestemte vi oss for å utforske nok en topp og sanke enda 100 poeng ??? 


Vi havna i en eventyr skog !!! Sykt fint der !! Vi gikk og gikk og plutselig var vi på Mellomåsen, også her god utsikt over over Vennesla ?  fire sultne og trøtte individer ruslet tilbake til start punktet – to timer og 350 poeng ? det vil si at jeg i dag har sanket inn 625 poeng og ligger nå på plass nummer #47…….. 

Hjem til heimemekka pizza og Sex & Singelliv the movie…..❤️ elsk ❤️

Hei å hå fra Magstar, Frk Fryd og Møller!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *