Da var fredagen kommet, som jeg faktisk hadde gleda meg veldig til. Det som gledet meg mest var menneskene jeg skulle reise med, maten, kvikk lønsjen og vinen ??

Ski – not so much! Min første tur på fjellski og som jeg sa i bilen på vei hjem : ikke alle nordmenn er født med ski på beina. Sånn er det med den saken. 


Entusiasmen var stor på parkeringsplassen, feller på, Brynja og fjellreven på, goggles, solbriller og solkrem på! 


Alt begynte utrolig bra! Sol, lite snø og ski under armen. Vi nærmet oss Stavskar og kjente vind, snø og kulde bre seg over ansiktet – takk den hellige ånd (og Annette) for helfeller?  En kjapp lønsj og alle er enige om at vi skal til bossbu. Tøy, sekk og møkkaski på …. igjen! 


Gikk opp, noe jeg vil kalle underrennet i en hoppbakke, og turen gikk mot bossbu. For å si det sånn, hadde det ikke vært for brøytestikker hver tiende meter og Øystein sin GPS ……say no more?? 


Vel fremme; fantastisk selskap, nydelig mat og enda bedre vin ? våkna opp til solskinn og blå himmel – kunne denne dagen bli bedre? Javisst…… på med ski igjen…. jodda vi skal til Urdalsknuten, Aust-Agders høyeste punkt ⛰ det var brusende jubel inni meg …… men…. sol og blå himmel og mat og vin når vi kom hjem igjen !!!!! 


Skal ærlig innrømme at det var vidunderlig fint på den toppen ❤️ men…..det kosta meg tårer, svette og litt latter å komme meg opp. 

Jeg kom gjennom noe jeg aldri hadde trodde jeg skulle klare, jeg overvant høydefrykt, jeg kom gjennom frykten for å gå på ski på is – det var noe inni meg som vokste så…. takk til 6 kanon kule personer som fikk meg gjennom en tur som for meg var fylt mest med frykt ?? 

2 thoughts on “Bossbu – bittesyn skiglede….? 

  1. Æ syns du er fantastisk! Selv om ikke alt blir så harmonisk som i drømmen, så klare du det jo! Du klare alt du vil klare du Mag ??? Æ heie på dæ!

    1. ??? takk min gode venn ?❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *