Våkna opp i dag og det var plutselig fredag igjen……? det er min aller beste dag i uka! Klokka runder halv fire og jeg løper til bussen …..i øs pøs regn? tenker på alt jeg fikk gjort på jobb i dag, og alt som må vente til mandag….. tenker på han som døde av kreft om lørdag, han vi alle kjenner på jobb….. hun som ligger på sykehuset og blir operert for kreft, hun som overvant kreften og hun som er på cellegift as we speak……❤️ disse er alle mennesker jeg jobber med! 

Livet er finurlig, underlig, noen ganger urettferdig, andre ganger fantastiskt. 

Jeg valgte for 2 år siden å la livet være fantastiskt – uansett – 


Etter mange år med depresjon, angst, dårlig selvfølelse og veldig mye frykt og redsel for hva andre mente om meg…., så gikk jeg uendelig mange runder med meg selv og lærte mye om meg selv. Bestemte meg da for å leve mitt liv – uten frykt og la livet være fantastiskt ? 

Selv om jeg tok en avgjørelse da så tok det lang tid før jeg klarte å gi slipp på fortiden – den inntar meg fortsatt den dag i dag, men ikke hver dag lengre…… nå har jeg overvekt av gode dager kontra kjipe dager ? ……….jeg vant for faen? Så nå ligger jeg her på sofaen å skriver blogg lissom ? når skjedde det? ….. i Pøs regn, ja for det har ikke stoppet – snarere tvert imot….? men det er deilig, for da kan jeg ligge her å tenke på dagen i dag og hva jeg har tenkt på i dag! Og så kan jeg tenke at det er fredag kveld, jeg skulle vel strengt tatt ha vært ute å sjekka om det var noen hunks å hooke med  …….. 

Vel mine venner – ha en kul kveld hvor enn du er ? ….. jeg ligger hvert fall her?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *